Maatwerk

Op zoek naar een eyecatcher voor in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor? Nien Mosdesign is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van mosschilderijen en moswanden. Heeft u interesse in een mosschilderij of moswand? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan door een mail te sturen naar nienmosdesign@gmail.com.

Bent u geïnteresseerd, maar weet u nog niet precies wat u wil? Geen probleem. Wij komen graag bij u langs om samen ideëen door te spreken en om te kijken wat bij u past. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons langs te komen.

Wist u dat onze mosschilderijen en moswanden volledig onderhoudsvrij zijn? Dit betekent ook dat u ze nooit water hoeft te geven. Wilt u meer weten over de producten die wij gebruiken? Kijk dan op de informatie pagina.

Wij krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor een mosschilderij of moswand op maat. De kosten zijn sterk afhankelijk van u persoonlijke wensen. Welke mossoorten gaan we gebruiken? Wilt u een specifiek patroon, logo of tekst in het product verwerken? Hoe groot moet het worden? Wordt het een schilderij met een lijst, of met een mosrand-afwerking? Nadat we samen uw wensen hebben besproken, maken we daarom een op maat gemaakte offerte.

De prijsrange voor mosschilderijen is tussen de €400 en €800 per m², inclusief lijst. Hiervoor krijgt u een Nederlands maatwerkproduct terug dat jarenlang goed blijft zonder onderhoud.